Korzystając ze strony akceptujesz politykę cookies.


Celtic Gladiator V. Zmieniono werdykt walki Sowiński vs. Lobov

celtic-gladiator-v-zmieniono-werdykt-walki-sowinski-vs-lobov

Szefowie organizacji Celtic Gladiator ogłosili, że wynik walki Artur Sowiński vs. Artem Lobov z gali Celtic Gladiator V (22 września 2012, Dublin) został zmieniony.

Pierwotnie, zaraz po samym boju, ogłoszono że niejednogłośną decyzją sędziów (dwa razy wskazanie na porażkę Polaka, raz na remis) wygrał Lobow. Team "Kornika" oprotestował jednak ten werdykt (TUTAJ szczegóły), wykazując błędy w doborze arbitrów (jeden z nich okazał się być klubowym kolegą Artema z SBG Ireland).

Bardzo prawdopodobne, że niebawem dojdzie - tym razem przy zachowaniu wszystkich procedur - do rewanżu.

Opublikowano: 2012-10-02

Dodaj komentarz

Możesz używać bbcode - kliknij aby zobaczyć instrukcję.
  • [b]pogrubienie tekstu[/b]
  • [i]pochylenie tekstu[/i]
  • [u]podkreślenie tekstu[/u]
  • [img]link do obrazka[/img]
  • [url]http://jakis-link.pl[/url]
  • [url=http://jakis-link.pl]opis linka[/url]
  • [quote]dowolny cytat[/quote]
  • [quote=ktostam]cytat wybranego użytkownika[/quote]

Zobacz również